Yandiya Alumínium Infrapanelek

Yandiya Alumínium Infrapanel

A Yandiya alumínium infrapanelek kiválóan alkalmasak kiegészítő vagy fő fűtésként. Az infrapanel, infravörös sugárzó hőn alapuló elektromos melegítő, mely energiatakarékos és esztétikus fűtési megoldást kínál otthonunk számára. A fő különbség a hagyományos fűtési rendszerekhez képest az, hogy az infrapanel fűtés nem melegíti a helyiség levegőjét, hanem a környező anyagokat melegíti, így allergiások számára is ideális választás. Az alumínium infrapanelek hatékonysága közel 100 százalékos, energiafogyasztásuk a hőleadásra koncentrálódik. Emellett könnyen üzembe helyezhetők és karbantartásmentesek, amely jelentős költségmegtakarítást eredményez a hagyományos fűtési megoldásokhoz képest.

Energiatakarékos

Hatásfoka közel 100 százalékos, így a felvett energia teljes mértékben hőleadásra kerül. Az technológia sajátosságának hála a hőérzetünk jobb, kisebb hőmérséklet is elég a megfelelő komfort érzethez.

Környezetbarát

A Yandiya infrapanel fűtési rendszerek nem bocsájtanak ki káros anyagokat, napelem rendszerekkel kombinálva pedig teljesen CO2 kibocsájtás mentes lehet otthonunk fűtési rendszere!

Yandiya Alumínium Infrapanel

Könnyű és vékony kialakításának köszönhetően könnyen telepíthető bármely helyiségben, anélkül hogy sok helyet foglalna el. Az infravörös technológia segítségével azonnal felmelegíti a környező tárgyakat és embereket, így a hő nem száll el, hanem ott marad, ahol szükség van rá.

A Yandiya infrapanel csendes és zajtalan működésű, nem szállít levegőben porokat, allergéneket vagy nedvességet, így ideális választás azoknak, akik légúti problémákkal küzdenek. Emellett az alumínium kiváló hővezető, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan oszlassa el a meleget a környezetedben. Energiahatékonysága lenyűgöző, ami hosszú távon jelentős energiaköltség-megtakarítást eredményez. Termosztáttal könnyen vezérelhető és programozható fűtési megoldást kapunk, hogy könnyedén szabályozhassuk a hőmérsékletet  igényeinknek megfelelően.

Modern technológia

Már a gyártás során is törekszünk a legmodernebb technológiák alkalmazására.

A nap erejével

Ahogy a nap, a Yandiya infrapanelek sem a levegőt, hanem a tárgyakat és közvetlen környezetünket melegítik, így a felhasznált energia nem vész kárba.

Auditált folyamatok és termékek

Termékeinket a TÜV Reinland és az EU Energiaügyi Bizottsága független vizsgálatnak vetette alá a legmagasabb minőségi, teljesítménybeli, valamint egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelően.

Yandiya Alumínium Infrapanel

Lehengerlő design

Yandiya Alumínium Infrapanel

Egészségügyi és környezeti hatások

Allergia csökkentése

A hagyományos fűtési rendszerek esetében levegőt melegítjük fel, a meleg levegő felszáll a szoba tetejére (a hagyományos központi fűtés másik hátránya) és ez felkavarja a helyiségben a port és más allergéneket. A Yandiya infravörös fűtés nem a levegőt melegíti, hanem a helyiségben található tárgyakat, falakat, így nem is keletkezik felfele áramló légmozgás, amely allergia esetén azonnal érezhető életminőség javuláshoz vezet.

Csökkenti az ízületi fájdalmat és merevséget

Kiterjedt klinikai tanulmányok és kísérletek Japánban és az Egyesült Államokban bizonyítják, hogy az infravörös kezeléssel „az öregedéssel járó merevség, fájdalom és fájdalom nagy része csökken”.

Jobb vérkeringés

Az infravörös hő tágítja a hajszálereket a szervezetben, ami nagymértékben javítja a vérkeringést. Az infravörös hő hatására megnövekszik az izmok vérellátása, a javuló keringés segít a sérülések és az izomfájdalmak enyhítésében

Yandiya Alumínium Infrapanel

A modern kor egyik legnagyobb és legfontosabb kihívása a háztervezők, építtetők és kereskedelmi épületek tervezői előtt az, hogy hogyan lehet biztosítani az épület szén-dioxid-kibocsátásának minimalizálását, és hogyan lehet a nulla kibocsátási célt, vagy a nulla szén-dioxid-kibocsájtást elérni.

A Yandiya®-nál ez az egyik fő ösztönzője termékeink folyamatos fejlesztésének. A Yandiya infrapanel fűtésünk segít a szén-dioxid-mentesítés elérésében, mivel fűtésünk rendkívül hatékonyan működik. A klasszikus fűtési rendszerekhez képest ugyanannak a területnek a felfűtéséhez a Yandiya infrapanelek lényegesen kevesebb energiát használnak fel, ezáltal csökkentve az épület szén-dioxid-kibocsátását. Ha a Yandiya infrapaneleket napelem rendszerrel kominálva használod, a fűtés rendszer teljesen szén-dioxid kibocsájtás mentessé válik.