Yandiya Üveg Infrapanelek

Yandiya Üveg infrapanel

A Yandiya® üveg infraoanel  költséghatékony és hatékony elektromos fűtési megoldásokat kínálnak. Ideális választás mind otthoni, mind üzleti felhasználásra. A modern tervezésű Yandiya infrapanelek diszkrét és innovatív ékkövei lehetnek ingatlanodnak. A Yandiya üveg infrapanelek IP65-ös besorolással rendelkeznek.

Könnyen felszerelhetőek. A panelek sugárzó hőt bocsátanak ki, amely rendkívül hatékony, fókuszált meleget biztosítanak, és energiatakarékos megoldást nyújtanak, mely elismert egészségügyi előnyökkel is jár.

Energiatakarékos

Hatásfoka közel 100 százalékos, így a felvett energia teljes mértékben hőleadásra kerül. Az technológia sajátosságának hála a hőérzetünk jobb, kisebb hőmérséklet is elég a megfelelő komfort érzethez.

Környezetbarát

A Yandiya infrapanel fűtési rendszerek nem bocsájtanak ki káros anyagokat, napelem rendszerekkel kombinálva pedig teljesen CO2 kibocsájtás mentes lehet otthonunk fűtési rendszere!

Yandiya Üveg infrapanel

Az üvegről egy rideg, hideg, könnyen törő felület jut eszünkbe, azonban üveg infrapaneljeink segítségével egy másik oldaláról is megismerhetjük ezt a sokoldalúan felhasználható anyagot. Az üvegből készült infravörös panelek különösen népszerűek a stílusos megjelenésüknek köszönhetően. Személyes preferenciájától és a ház belsőépítészetétől függően számos változat közül választhatunk.

Termékeink edzett – nehezen törő -, csiszolt szélű, keret nélküli üveg felülettel és kialakítással rendelkeznek, így modern megjelenést kölcsönöznek a közel 100%-os hatásfok mellett. Akárcsak az összes többi infrapanel, könnyen tisztíthatóak egy nedves ruhával vagy egy tollseprűvel. A hagyományos fűtőtesttel ellentétben az üvegfűtés rendszeres tisztítása nem okoz problémát.

IP 65-ös besorolása révén nem csak otthonod bármely szobájának, de akár a fürdőszoba és a konyha tökéletes kiegészítője is lehet.

Modern technológia

Termékeink IP65-ös besorolásúak. Teljes mértékben védett por ellen és kisnyomású vízsugár ellen minden irányból.

A nap erejével

Ahogy a nap, a Yandiya infrapanelek sem a levegőt, hanem a tárgyakat és közvetlen környezetünket melegítik, így a felhasznált energia nem vész kárba.

Auditált folyamatok és termékek

Termékeinket a TÜV Reinland és az EU Energiaügyi Bizottsága független vizsgálatnak vetette alá a legmagasabb minőségi, teljesítménybeli, valamint egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelően.

Yandiya Üveg infrapanel

Lehengerlő design

Yandiya Üveg infrapanel

Egészségügyi és környezeti hatások

Allergia csökkentése

A hagyományos fűtési rendszerek esetében levegőt melegítjük fel, a meleg levegő felszáll a szoba tetejére (a hagyományos központi fűtés másik hátránya) és ez felkavarja a helyiségben a port és más allergéneket. A Yandiya infravörös fűtés nem a levegőt melegíti, hanem a helyiségben található tárgyakat, falakat, így nem is keletkezik felfele áramló légmozgás, amely allergia esetén azonnal érezhető életminőség javuláshoz vezet.

Csökkenti az ízületi fájdalmat és merevséget

Kiterjedt klinikai tanulmányok és kísérletek Japánban és az Egyesült Államokban bizonyítják, hogy az infravörös kezeléssel „az öregedéssel járó merevség, fájdalom és fájdalom nagy része csökken”.

Jobb vérkeringés

Az infravörös hő tágítja a hajszálereket a szervezetben, ami nagymértékben javítja a vérkeringést. Az infravörös hő hatására megnövekszik az izmok vérellátása, a javuló keringés segít a sérülések és az izomfájdalmak enyhítésében

Yandiya Üveg infrapanel

A modern kor egyik legnagyobb és legfontosabb kihívása a háztervezők, építtetők és kereskedelmi épületek tervezői előtt az, hogy hogyan lehet biztosítani az épület szén-dioxid-kibocsátásának minimalizálását, és hogyan lehet a nulla kibocsátási célt, vagy a nulla szén-dioxid-kibocsájtást elérni.

A Yandiya®-nál ez az egyik fő ösztönzője termékeink folyamatos fejlesztésének. A Yandiya infrapanel fűtésünk segít a szén-dioxid-mentesítés elérésében, mivel fűtésünk rendkívül hatékonyan működik. A klasszikus fűtési rendszerekhez képest ugyanannak a területnek a felfűtéséhez a Yandiya infrapanelek lényegesen kevesebb energiát használnak fel, ezáltal csökkentve az épület szén-dioxid-kibocsátását. Ha a Yandiya infrapaneleket napelem rendszerrel kominálva használod, a fűtés rendszer teljesen szén-dioxid kibocsájtás mentessé válik.