Yandiya Tükör Infrapanelek

Yandiya Tükör Infrapanel

A Yandiya® tükör infrapanel egy korszerű fűtési rendszer, amely nem csupán tükörként funkcionál, hanem környezetébe hőt is sugároz. Az infrapanel felülete különleges anyagból készül, ami hatékonyan kibocsátja az infravörös sugarakat, hasonlóan ahhoz, ahogyan a tükör visszatükrözi a látható fényt. Ezáltal a tükör infrapanel egy innovatív és energiatakarékos fűtési megoldás, amely nemcsak a tükör funkcióját látja el, hanem kellemes hőt is biztosít környezetében.

A Yandiya® Titan Mirror termékcsalád olyan stílusos tükröket kínál, amelyek a legújabb innovációkat és technológiát alkalmazzák az üvegiparban. A kétirányú üvegtükör áttörést jelent, maximalizálva a hőkibocsátást anélkül, hogy feláldozná a páramentes tükör tulajdonságait. A hagyományos fűtött tükrök ugyanis a hő 60%-át a bevonat mögé zárják, ami a fürdőszobában nedves körülmények között páramentesítési problémákat okozhat.

Ezek a helytakarékos infravörös szobafűtő tükrök kiválóan alkalmasak fürdőszobákba, előszobákba és hálószobákba.

Energiatakarékos

A Yandiya® tükör infravörös panelek hatékony és költséghatékony elektromos fűtési lehetőségeket kínálnak a piacon. Az elegáns és modern tükör dizájn nemcsak diszkrét, de tökéletes megoldást nyújt minden környezetben, legyen szó otthoni vagy kereskedelmi felhasználásról.

Környezetbarát

Ezek a tükörpanelek hatékonyan sugározzák ki a hőt, mely rendkívül koncentrált módon melegíti fel a környezetüket. Ez nemcsak energiatakarékos megoldást biztosít, hanem jelentősen csökkenti a fűtési költségeket is és mindemellett környezetbarát.

Yandiya Tükör Infrapanel

A tükör infrapanel nemcsak hőt sugároz, hanem cseppmentesen visszatükrözik a környezetüket, lehetővé téve, hogy funkcionálisan és esztétikailag is kiegészítsék a környezetet. Ez a megoldás optimális választás olyan helyiségekben, ahol kiemelten fontos az esztétikus megjelenés és a praktikum egyszerre.

Modern technológia

Már a gyártás során is törekszünk a legmodernebb technológiák alkalmazására.

A nap erejével

Ahogy a nap, a Yandiya infrapanelek sem a levegőt, hanem a tárgyakat és közvetlen környezetünket melegítik, így a felhasznált energia nem vész kárba.

Auditált folyamatok és termékek

Termékeinket a TÜV Reinland és az EU Energiaügyi Bizottsága független vizsgálatnak vetette alá a legmagasabb minőségi, teljesítménybeli, valamint egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelően.

Yandiya Tükör Infrapanel

Lehengerlő design

Yandiya Tükör Infrapanel

Egészségügyi és környezeti hatások

Allergia csökkentése

A hagyományos fűtési rendszerek esetében levegőt melegítjük fel, a meleg levegő felszáll a szoba tetejére (a hagyományos központi fűtés másik hátránya) és ez felkavarja a helyiségben a port és más allergéneket. A Yandiya infravörös fűtés nem a levegőt melegíti, hanem a helyiségben található tárgyakat, falakat, így nem is keletkezik felfele áramló légmozgás, amely allergia esetén azonnal érezhető életminőség javuláshoz vezet.

Csökkenti az ízületi fájdalmat és merevséget

Kiterjedt klinikai tanulmányok és kísérletek Japánban és az Egyesült Államokban bizonyítják, hogy az infravörös kezeléssel „az öregedéssel járó merevség, fájdalom és fájdalom nagy része csökken”.

Jobb vérkeringés

Az infravörös hő tágítja a hajszálereket a szervezetben, ami nagymértékben javítja a vérkeringést. Az infravörös hő hatására megnövekszik az izmok vérellátása, a javuló keringés segít a sérülések és az izomfájdalmak enyhítésében

Yandiya Tükör Infrapanel

A modern kor egyik legnagyobb és legfontosabb kihívása a háztervezők, építtetők és kereskedelmi épületek tervezői előtt az, hogy hogyan lehet biztosítani az épület szén-dioxid-kibocsátásának minimalizálását, és hogyan lehet a nulla kibocsátási célt, vagy a nulla szén-dioxid-kibocsájtást elérni.

A Yandiya®-nál ez az egyik fő ösztönzője termékeink folyamatos fejlesztésének. A Yandiya infrapanel fűtésünk segít a szén-dioxid-mentesítés elérésében, mivel fűtésünk rendkívül hatékonyan működik. A klasszikus fűtési rendszerekhez képest ugyanannak a területnek a felfűtéséhez a Yandiya infrapanelek lényegesen kevesebb energiát használnak fel, ezáltal csökkentve az épület szén-dioxid-kibocsátását. Ha a Yandiya infrapaneleket napelem rendszerrel kominálva használod, a fűtés rendszer teljesen szén-dioxid kibocsájtás mentessé válik.